avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu munca

Buna ziua.De 5 luni n-am primit salariul de la patronul meu,perioada in care am fost in concediu medical,apoi am intrat in prenatal si acum sunt in postnatal.Peste putin timp urmeaza sa intru in concediu de crestere al copilului,dar seful meu ma amana cu actele necesare dosarului:adevarenta de salarizare pe cele 12 luni anterioare nasterii si cererea de desfacere a contractului de munca pe perioada concediului de crestere a copilului.Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo cale de-a-mi recupera banii si de-a primi acele acte.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:34, 11 Mai 2011
faceti sesizare la ITM
Pentru recuperarea banilor, introduceti actiune in justitie.
faceti sesizare la ITM. din nefericire, daca nu a platit impozitul aferent salariului pe toate cele 12 luni anterioare, riscati sa nu primiti indemnizatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea banilor de la angajator in urma calcularii gresite a banilor din concediului medical alteia alteia Buna ziua! Am nascut un copil in 2007, am stat 2 ani in concediu de maternitate. In 1 iunie 2009 mi-am redeschis contractul de munca. Am intrat direct in ... (vezi toată discuția)
Obligat sa demisionez eduard edy eduard edy inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu medical si concediu de maternitate dollym_19 dollym_19 Buna ziua. Nu prea inteleg cum e cu legile, impozitarile si calculele acestea. Va rog sa ma ajutati. Am un program de lucru foarte solicitant si fara ... (vezi toată discuția)