avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperarea banilor de la angajator in urma calcularii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperarea banilor de la angajator in urma calcularii gresite a banilor din concediului medical

Buna ziua! Am nascut un copil in 2007, am stat 2 ani in concediu de maternitate. In 1 iunie 2009 mi-am redeschis contractul de munca. Am intrat direct in concediu prenatal pentru ca in 8 iunie am nascut al doilea copil. Pentru cel de al doilea copil am primit pe perioada concediului prenatal si postnatal (pana la intrarea in cel de crestere copil), 85% din salarul minim pe tara. Baza de calcul trebuia sa fie indemnizatia pe ultimele 6 luni anterioare intrarii in concediu prenatal. Cum imi pot recupera banii avand in vedere ca eu sunt inca in concediu de crestere al copilului? Trebuie sa astept pana imi reiau serviciul? Mi s-a raspuns de la firma ca in momentul asta eu am contractul suspendat asa ca trebuie sa astept pana la revenirea la servici. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alteia , utilizator 14:25, 9 Iunie 2010
daca nu rezolvati pe cale amiabila cu angajatorul, faceti o sesizare la ITM.. alta solutie nu vad
Multumesc pentru raspuns! O sa ma interesez si la ITM ce se poate face in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu postnatal AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care este legea in care se mentioneaza formula de calcul pentru plata celor 126 zile (postnatale in cazul meu). Se platesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic- somaj tehnic saccontala saccontala Buna ziua, Ma numesc Daniela Bularda si incepand cu data de 15 februarie 2009 sunt in concediul pentru cresterea si ingrijirea copilului. Copilul s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul indemnizatie maternitate pentru cel de-al doilea copil NicoletaMarcela NicoletaMarcela Buna ziua, Fiti draguti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.... Acum sunt in concediu de crestere al copilului pana la data de 11.09.15(am nascut in ... (vezi toată discuția)