Buna ziua, revin din nou cu o intrebare la care nu stiu raspunsul si v-as ruga tare mult sa ma ajutati cei care sunteti in domeniu/cunostinta de cauza.
Sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani,(am nascut in 11 oct 2013, iar in 11 septembrie 2015 mi se termina concediul)
- sunt din nou insarcinata cu al doilea copil, DPN:7 NOV 2015, si voi intra in concediu prenatal incepand cu data de 12 sept.
- inainte de a intra in concediu cu primul copil am lucrat in doua locuri(2 societati diferite), intr-un loc cu functia de baza 8 ore(firma s-a inchis, a intrat in insolventa) si la celalalt loc de munca cu 4 ore.
Intrebare:
- desi s-a inchis firma unde am avut functia de baza(8 ore), nu mi s-a inchis contractul de munca(am intrat in prenatal la limita), nu aveau dreptul.....firma a fost preluata de o societate se insolventa, DE UNDE VOI PRIMI CONCEDIU PRENATAL SI POSTNATAL ?la care societate trebuie sa prezint concediul prenatal/postnatal?(la cea cu 4 ore as avea unde, dar la cealalta firma e tare neserioasa treaba, oricum si banii de concediu prenatal/postnatal in cazul primului copil nu mi i-au dat toti(desi firma i-a recuperat de la stat si au intrat in contul firmei de insolventa. Unde sa apelez, ce sa fac?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.