avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... POATE CINEVA SA MA AJUTE CU SPETE DIN DR ECONOMIC ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

POATE CINEVA SA MA AJUTE CU SPETE DIN DR ECONOMIC COMUNITAR

am si eu nevoie de 3 4 spete din drept economic comunitare.multumesc celor care ma vor ajuta

Alte discuții în legătură

Decizie medicala comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatoarea speta: - salariatul imi aduce ,, DECIZIE MEDICALA ASUPRA CAPACITATII DE MUNCA , GRAD INVALIDITATE III, DIN 20.09.2019\'\' Totodata ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie intretinere luminel luminel Speta este urmatoarea: Un tatic este obligat in urma divortului sa achite pentru fiica sa minora 1/4 din veniturile sale, calculate la niv. salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara RaduTroy RaduTroy De fapt revin! Subiect: pensie alimentara Divort. Custodie comuna. Mama pleaca imediat in Germania, feb 2014. Lasa copilul la mine, tata. ( Se recasatoreste ... (vezi toată discuția)