avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare...

Buna ziua,

Mama mea se numeste Dumitrascu Puia si a lucrat la Combinatul de Ingrasaminte Chimice din Turnu Magurele, Teleorman la Sectia Acid Sulfuric din 1979 pana in 1987.
Am solicitat conducerii actual a Combinatului din Turnu Magurele eliberarea unei adeverinte de Grupa pentru perioada respectiva de munca si am primit un refuz categoric de elbierare al acestei adeverinte.

M-am adresat in ultima instanta, Dumneavoastra, pentru a-mi putea rezolva problema in urma sfaturilor Dumneavoastra.
Va rog sa-mi comunicati ce procedura trebuie sa indeplinesc pentru eliberarea Adeverintei de Grupa in cazul refuzului categoric al actualei conduceri al Combinatului si mai ales caror organe abilitate trebuie sa ma adresez pentru solutionarea acestei probleme!

Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns ferm si concis din partea Dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:46, 5 Iulie 2008
O solutie ar fi sa va adresati instantei de judecata cu o actiune al carei obiect este obligarea societatii respective la eliberarea unei adeverinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, domnule avocat, va rog foarte mult sa-mi spuneti daca ... COSTICA DALBAN COSTICA DALBAN Buna ziua, Domnule avocat, Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca dumneavoastra ma puteti ajuta, in vederea obtinerii adeverintei pentru dobandirea GRUPEI de ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)