avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de cumparaturi fara acordul sau stirea titularului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de cumparaturi fara acordul sau stirea titularului

Sunt angajata la o firma privata, si salariile intra pe card la o anumita banca. Am o desoperire de card pentru care platesc la zi dobanzile.Azi am fost sunata din parte bancii respective prin care am fost anuntata ca mi s-a eliberat un alt card, de cumparaturi in valoare de 2000 lei si sa ma prezint sa ridic cardul. Am aflat ca inca 10 colegi au primit acelasi mesaj sa se prezinte la banca pentru ridicarea cardurilor ( mesaje trimise oficial si la firma la care lucrez). Unii colegi s-au prezentat la banca refuzand sa ridice respectivele carduri, ca urmare a faptului ca nu am solicitat nici unul dintre noi asemenea carduri. Vreau sa stiu daca banca are dreptul sa emita aceste carduri fara stiinta, fara solicitarea si fara acordul nostru. Mai ales ca dobanzile sunt mari la asemenea carduri si in plus se mai plateste si un comision de administrare de 25 lei/an.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:33, 11 Mai 2011
Chiar daca banca l-a emis aveti dreptul sa refuzati primirea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de salariu cu forta crispc crispc Buna ziua, Am avut un incident cu o institutie bancara si nu stiu cum este mai corect sa procedez. Acum aproximativ 1 luna au sosit la sediul firmei unde ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea confidentialitatii de catre ing radu_co radu_co Buna ziua, am si eu o nelamurire. Acum 2 saptamani am aplicat online pentru emiterea unui card la banca Ing. Nu am fost contactat cand a fost emis chiar ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi emis fara semnatura mariusd27 mariusd27 Buna ziua Acum aproximativ o luna, ma trezesc cu un SMS din partea bancii unde am cardul de salarii, cum ca \"Extrasul aferent cardului tau de credit X a ... (vezi toată discuția)