avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de cumparaturi emis fara semnatura
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de cumparaturi emis fara semnatura

Buna ziua

Acum aproximativ o luna, ma trezesc cu un SMS din partea bancii unde am cardul de salarii, cum ca "Extrasul aferent cardului tau de credit X a fost emis. Te rugam sa achiti minimum0 RON pana la date de ...". Am primit chiar si un SMS de la o firma de curierat ca am un plic de la Banca X, dar am refuzat ridicarea acestuia.

Mentionez faptul ca am fost sunat in preaalbil de catre un reprezentant al bancii respective in legatura cu o oferta de card de cumparaturi pe care nu am acceptat-o si nu am semnat nici un document in vederea primirii acestuia.
Am sunat reprezentantii bancii in vederea lamuriri acestui aspect si mi s-a spus ca este o greseala si ca acel card / cont se v-a inchide.
Acum, la o luna am primit un alt mesaj de la Banca X ca am de achitat suma de 0 RON in cel mai scurt timp.

Va rog sa imi spuneti ce pasi sa urmez astfel incat sa fiu sigur ca acel card / cont este inchis/retras si ca nu apar la biroul de credit ca rau platnic.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 10:23, 19 Decembrie 2017
Mergeti la banca respectiva si faceti cerere de inchidere a contului. Cereti o copie a cererii care sa aiba nr. de inregistrare sau o dovada ca ati cerut inchiderea contului
Multumesc pentru raspuns, dar nu mi se pare logic sa inchid un cont pe care nu l-am deschis eu. Cerand sa inchid un cont creat de altcineva, ma face partas la acea neregula/abuz. Totodata, in cazul in care o sa apara o eventuala suma de plata privind intretinere de cont sau alte posibile comisioane, presupun ca imi vor fi imputate daca eu semnez.
In cazul in care, aceasta situatie nu se v-a rezolva direct cu banca respectiva, care ar fi pasii ce trebuie sa ii urmez?
Va multumesc
Incercati sa inchideti contul daca nu aveti nimic de plata.In cerere puteti scrie ca nu ati solicitat acel card de credit, nu l-ati ridicat, nu e activat. Daca nu rezolvati cu banca faceti o reclamatie la ANCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre conturi fara notificare client danandi danandi In anul 2006 am contractat un credit de nevoi personale la care am primit un card cadou. cardul l am utilizat 2luni pana am terminat platile .evident si banii ... (vezi toată discuția)
Intrebari executari silite Alexandru catalin Gaidau Alexandru catalin Gaidau buna ziua,as dori va rof frumos un raspuns la prolema mea:am doua carduri de cumparaturi si un overdraft pe salariu (la o firma la care nu mai lucrez) in total ... (vezi toată discuția)
Proprire pe card fara drept de acces la salariu gigif gigif Buna ziua, Mi-am facut un credit de nevoi personale si un card pt cumparaturi la aceeasi banca si viram lunar o suma in contul bancii respective ... (vezi toată discuția)