avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprire pe card fara drept de acces la salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprire pe card fara drept de acces la salariu

Buna ziua,
Mi-am facut un credit de nevoi personale si un card pt cumparaturi la aceeasi banca si
viram lunar o suma in contul bancii respective pentru creditul de cumparaturi si nu am stiut ca nu e deajuns si pt cardul de cumparaturi.
Nu mi-a venit acasa nici o notificare de la banca doar telefonic sau sms imi spuneau suma care trebuie sa o depun pe card.
Mi-a venit adresa de poprire la serviciu si mi-au blocat si cardul de salarii.
In urma convorbirii telefonice cu executorul mi-a spus sa depun pe cardul de cumaparaturi suma de 7000 lei si nu o sa fie nici-o problema, viram lunar o suma in contul bancii respective pentru creditul de cumparaturi si nu am stiut ca nu e deajuns si pt cardul de cumparaturi ;eu nu am garantat creditul de nevoi personale nici cu imobil si nici garanti.
Nici la ora actuala nu am cardul de salarii deschis (inchis din luna ianuarie 2009),
In momentul in care am vorbit cu expertul m-a intrebat daca am bunuri (eu sunt in momentul de fata in partaj cu sotul meu), asta ce sa insemne?
Cum e posibil ca banca sa-ti blocheze cardul pe neve, cand in acel card imi este virat intregul salar?Ce se intampla?? ce urmeaza?? Va rog mult sa-mi da-ti o mana de ajutor. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gigif , utilizator 12:46, 2 Mai 2009
Mergeti in primul rand la banca si discutati despre problema aparuta. Incercati sa le explicati ca a-ti fost in eroare in ceea ce priveste suma pe care trebuia sa o depuneti lunar pentru acoperirea ratelor si a dobanzilor aferente creditului si a cardului de cumparaturi. Functie de rezultatul acestei discutii, veti merge si le executor. Cat priveste poprirea salariului, angajatorul dumneavoastra este obligat sa dea curs cererii emise de catre executor, retinerile din salar urmand a fi facute cu respectarea dispozitilor din C.mun. Poprirea respectiv, retinerea intregului salar este interzisa.
Buna ziua,

Multumesc tare mult. De luni femeia respectiva se va interesa pas cu pas.

Numai bine va dorim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare sweetydelcina sweetydelcina Buna ziua.As vrea sa stiu si eu daca a mai patit cineva urmatoarea situatie si cum s-a solutionat;am luat un credit de nevoi personale de la o banca in 2006 si ... (vezi toată discuția)