Buna ziua.As vrea sa stiu si eu daca a mai patit cineva urmatoarea situatie si cum s-a solutionat;am luat un credit de nevoi personale de la o banca in 2006 si pt care mai am de plata inca 5 ani.Lucrez in sistemul bugetar si dupa taierile salariale am cerut bancii sa-mi faca o reesalonare a creditului pt a plati mai putin pe o perioada de 9 luni ceea ce mi s-a si aprobat.Mi-am platit la zi rata si nu am avut nicio zi de penalizari.In anul 2010 banca mi-a dat si o linie de credit de 100 de milioane pe care am utilizat-o partial dar pt care depuneam lunar suma minima impusa de banca.Cardul de cumparaturi expira in luna aprilie anul acesta.Am fost sunata de catre o angajata a bancii pt a ma invita sa ridic noul card.Saptamana trecuta am trecut pe la banca sa-mi ridic noul card dar surpriza - acesta nu venise inca.Mi s-a spus ca pot folosi cardul incontinuare pana la venirea celui nou.Am depus in ziua aceea bani pe card 50 de milioane.Ieri am fost la cumparaturi si vrand sa achit cu cardul , casiera tipa in gura mare CARD FURAT ! TREBUIE SA VA RETIN CARDUL SI SA CHEM POLITIA!:">Am intrat in pamant de rusine dar pana la urma situatia s-a rezolvat fara sa fie chemata nicio politie.Am mers la banca si functionara de acolo mi-a explicat ca linia de credit a fost anulata de catre banca pt ca am facut acea esalonare iar ei au considerat ca nu-mi mai pot plati ratele.Nu am primit nicio instiintare , nicio notificare scrisa privind acest lucru.E normal?Daca stiam ca mi se anuleaza cardul nu mai depuneam toti banii.#-oAs vrea sa dau in judecata banca!Ce trebuie sa fac?Am contractul,toate actele , inclusiv bonul pe care scria card furat!
buna,
la fel am patit si eu,si mie mi-a aparut acest mesaj .Am mers la banca si mi s-a comunicat sec ca mi s-a pus poprire pe salar pentru o diferenta de impozit pe anul 2011,eram totusi in cursul anului respectiv,suma pentru care mi s-a pus poprire pe cont era de 148 de lei.Mentionez ca banca putea debita cardul fara sa-l blocheze deoarece erau bani in cont .Ideea e ca mi s-a spus ca la o poprire a autoritatilor ei trebuie sa blocheze cardul fara a fi nevoiti sa ma anunte.Chiar daca banca traieste dupa comisioanele pe care le platim noi,ei fac tot dupa cum vor ei.M-am enervat si eu la maxim dar pe urma mi-am dat seama ca traim in Romania si din pacate asta e.A fost o intreaga tevatura anul trecut in august cand mi s-a poprit mie contul,dar se intampla foarte des.Lucrez in comert si din pacate vad des astfel de mesaje.A fost deplasata interventia casierei,nu asa se procedeaza in astfel de cazuri,dar in fine...