avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... verificare inopinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

verificare inopinata

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o opinie in urmatorul caz. La o verificare inopinata la o casierie s-a constatat un minus substantial. Casierul si-a dat ulterior demisia acceptata de unitate. Acum doreste sa-si recupereze pe calea instantei valoarea garantiei retinute motivand ca la verificarea inopinata nu i s-a luat o declaratie de inventar. Intrebarea mea este daca aceste declaratii de inventar trebuie luate si in cazul verificarilor inopinate care vizeaza in mod operativ activitatea casierului sau doar in cazul inventarelor care se refera la verificarea intregii gestiuni.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:29, 12 Mai 2011
Legea 22/1969, precizeaza obligativitatea declaratiilor si la inceput si la sfrasit de inventar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din salariu casierilor gabriela_R gabriela_R buna ziua . sunt noua nouta pe acest forum si m-am inscris pt ca am mare nevoie de ajutor .sunt casier intr-un magazin cu produse electrocasnice . la anumite ... (vezi toată discuția)
Fisa lichidare danymayl danymayl Buna ziua, pe data de 10-112008 mi-am dat demisia din cadrul unei SC (electrocasnice) cu acordul ambelor parti!magazinul s-a desfiintat!astazi am fost si ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)