avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces stabilire paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces stabilire paternitate

buna dimineata
am avut un proces de stabilire paternitate ,in care s-a stabilit ac copilul este al meu si ca trebuie sa ii platesc 25% din salariu,pensia alimentara cuvenita minorului.
dupa ce am primit acasa hotararea judecatoreasca,am vazut pe portalul judecatoriei ca apare incheiere " admite cererea de indreptare eroare materiala" .
intrebarea este asta inseamna ca s-a finalizat procesul?
o alta intrebare este: v-a urma un proces pentru pensia alimentara?mentionez ca nu mi s-a cerut documentatie care sa imi dovedeasca venitul.
multumesc
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 10:01, 12 Mai 2011
admite cererea de indreptae materiala inseamna ca la redactare s-a strecurat o greseala si in urma unei cereri simple aceasta a fost indreptata fara citarea partilor nefiind necesar acest lucru. daca la stabilirea paternitatii v-a impus si pensia de 25% inseama ca veti plati pensie in fiecare luna 25% din venituri plus diferente din urma de la data depunerii cererii de chemare in judecata. nu vi se poate opri mai mult de 50% din salariu lunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor adriana istrate adriana istrate Am intentat actiune de divort pe data de 20.12.2010, cerand -desfacerea casatoriei -incredintarea minorului -plata pensiei de intretinere pt minor incepand ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gherasimanto gherasimanto Buna seara, Sotul meu are de platit pensie alimentara pentru un copil rezultat dintr o relatie de cincubinaj. In urma procesului de stabilire al ... (vezi toată discuția)
Plata factura orange!! Slowburn29 Slowburn29 Buna ziua.Daca nu am platit factura la orange pot fi executa silit de catre getbeck recovery.tin sa precizez ca in protalul tribunalului tg jiu a fost ... (vezi toată discuția)