avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata factura orange!!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata factura orange!!

Buna ziua.Daca nu am platit factura la orange pot fi executa silit de catre getbeck recovery.tin sa precizez ca in protalul tribunalului tg jiu a fost inregistrat procesul pe care l-am avut cu ei.Va pun raspusul mai jos Complet: C 27
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de îndreptare a erorii materiale invocată din oficiu de instanţă. Dispune îndreptarea erorii materiale strecurate în minuta şi dispozitivul Sentinţei civile nr. 7530/23.10.2017 pronunţată de Judecătoria Târgu-Jiu în dosarul nr. 9161/318/2017, în sensul că se va menţionata în mod corect că, Obligă pârâtul la plata sumei de 50 lei – reprezentând taxă judiciară de timbru achitată cu Ordinul de plata nr. 1650/25.05.2017, cu titlu de cheltuieli de judecată, în loc de, Obligă pârâtul la plata sumei de 200 lei – reprezentând taxă judiciară de timbru achitată cu Ordinul de plata nr. 1650/25.05.2017, cu titlu de cheltuieli de judecată., cum în mod eronat s-a reţinut. Cu drept de apel la Tribunalul Gorj în 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Târgu-Jiu. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 29.11.2017.
Document: Încheiere - îndreptare eroare materială 29.11.2017
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 10 Iulie 2019
procesul dvs cu factura, nu are legatura cu eroarea materiala privind cheltuiala de judecata, probabil ca au obtinut un titlu executoriu, cautati pe portal solutia.
Urmeaza sa fiti executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta mi-a admis recursul... si m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs! aidu aidu Desi mi-a admis recursul... Curtea de Apel m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs!!! Sunt indreptatit sa invoc eroarea materiala pe calea ... (vezi toată discuția)
Hotărâre neclară. "obligă pârâta la plata către pârât ..." nitnelav2 nitnelav2 Hotărâre neclară. Am dat în judecată, având calitatea de reclamant, TAROM, care are calitatea de pârât. În hotărâre scrie \" Admite în parte ... (vezi toată discuția)
Calcul cheltuieli de judecata lilianastefan lilianastefan buna seara, am o nelamurire legata de calculul cheltuielilor de judecata: am avut un proces civil in urma unui accident de circulatie si am depus la dosar ... (vezi toată discuția)