avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calcul cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calcul cheltuieli de judecata

buna seara,
am o nelamurire legata de calculul cheltuielilor de judecata: am avut un proces civil in urma unui accident de circulatie si am depus la dosar chitanta prin care am achitat taxa de timbru judiciar in valoare de 2905 lei. instanta, in sentinta pronuntata, dispune plata sumei de 290 lei reprezentand cheltuieli de judecata.Este corect stabilita sums ? Cum a ajuns la aceasta suma? nu este cumva o greseala de redactare ?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2017
lilianastefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: lilianastefan , utilizator 21:01, 19 Ianuarie 2017
Cel mai probabil este o eroare materială, trebuie să faceți o cerere în sensul de a îndrepta această eroare.
Ok, dar sentinta a fost pronuntatain 05.02.2016, s-a judecat intre timp si apelul si s-a pronuntat sentinta. cred ca este cam tarziu pentru aceasta procedura. ce alta varianta as mai avea ?
Păi dacă nu ați formulat apel și nici cerere de îndreptare până acum, de ce vă mai preocupă acest aspect.
Trebuie văzute hotărârile judecătorești să vedem dacă o cerere de îndreptare a erorii materiale ar avea șanse de admitere.
Altă soluție, eu nu văd, poate altcineva...
multumesc pentru lamuriri.seara buna va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata factura orange!! Slowburn29 Slowburn29 Buna ziua.Daca nu am platit factura la orange pot fi executa silit de catre getbeck recovery.tin sa precizez ca in protalul tribunalului tg jiu a fost ... (vezi toată discuția)
Instanta mi-a admis recursul... si m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs! aidu aidu Desi mi-a admis recursul... Curtea de Apel m-a obligat la cheltuieli de judecata in recurs!!! Sunt indreptatit sa invoc eroarea materiala pe calea ... (vezi toată discuția)
Eroare valorica la comunicarea sentintei szabo doinita doina szabo doinita doina in pronuntarea data la un proces la tribunal sa admis actiunea cu 250 lei daune morale si 1000 lei daune materiale., lucru pronuntat in sala la sedinta de ... (vezi toată discuția)