avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărâre neclară. \"Obligă pârâta la plata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâre neclară. "Obligă pârâta la plata către pârât ..."

Hotărâre neclară.
Am dat în judecată, având calitatea de reclamant, TAROM, care are calitatea de pârât. În hotărâre scrie " Admite în parte cererea. Obligă pârâta la plata către pârât a sumei în cuantum de 25000 lei cu titlu de daune morale. ... Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, la Tribunalul Ilfov"
Cum adică"2obligă pârâta la plată către pârât".. Cum să procedez?
Va trebui sa cereti îndreptarea erorii materiale sau atacati hotararea după caz. Așteptați sa va vina acasă hotararea motivata
Foarte simplu,pare a fi vorba despre o eroare materiala care poate fi indreptata..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare valorica la comunicarea sentintei szabo doinita doina szabo doinita doina in pronuntarea data la un proces la tribunal sa admis actiunea cu 250 lei daune morale si 1000 lei daune materiale., lucru pronuntat in sala la sedinta de ... (vezi toată discuția)
Greseala prenume in dispozitivul unei hotarari Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Am o hotarare a Tribunalului in care m-i sa gresit prenumele atat in expunere cit si in partea unde spune ,,in numele legii hotaraste\" Aceeasi ... (vezi toată discuția)
Plata factura orange!! Slowburn29 Slowburn29 Buna ziua.Daca nu am platit factura la orange pot fi executa silit de catre getbeck recovery.tin sa precizez ca in protalul tribunalului tg jiu a fost ... (vezi toată discuția)