avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract de inchiriere intre societate si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract de inchiriere intre societate si administrator?

am un imobil inregistrat ca activ in contabilitatea societatii si momentan nu aduce venituri firmei.Este corect daca administratorul aceleasi societati incheie un contarct de inchiriere ca el sa locuiasca acolo?si firma sa emita factura catre acesta?cum pot sa fac dovada ca utilitatile le achita chiriasul?trebuie facuta notificare la finante sa pot emite fa cu tva?
Cel mai recent răspuns: canimgizzi1984 , utilizator 15:12, 16 Mai 2011
Dupa parerea mea, nu cred ca este posibil, ar apare un conflict de interese in administrarea societatii.
Sugestia mea este sa i se puna la dispozitie cu titlu de locuinta de serviciu, urmand doar sa achite contravaloarea utilitatilor si eventual repartiile curente.
pe baza de ce o pun la dispozitie ca locuinta de serviciu?estsi atunci ii facturez numai utilitatile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate utilitati spatiu inchiriat maria1308 maria1308 O firma (microintreprindere) are un contract de inchiriere pentru sediul social, proprietarul persoana fizica, in care se stipuleaza ca obligatie a chiriasului ... (vezi toată discuția)
Restituire parțială a garanției Medeea22 Medeea22 Bună ziua! Am închiriat un spațiu comercial în data de Septembrie 2022. În contractul de închiriere se menționează faptul că până la finalul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu firma catre persoana fizica smara_radu smara_radu Buna ziua, Am mai multe intrebari, daca ma puteti ajuta: Detin o cladire formata din parter, etaj, mansarda - cladirea apartine societatii mele. ... (vezi toată discuția)