avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Zilier si somer?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Zilier si somer?

Sunt in somaj, daca in aceasta perioada prestez o munca de zilier imi pierd somajul?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:53, 12 Mai 2011
Cand a aparut Legea 52/2011 legiuitorul a uitat sa modifice si Legea 76/2002 sau macar Normele de aplicare a ei asa ca un raspuns clar la intrebarea dvs. veti primi numai de la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconcordanta intre noul cod al muncii si legea 76/2002 referitor la somaj DoamnaIlenus DoamnaIlenus Stimati domni, Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a ma sprijini cu cateva sfaturi/indrumari pentru a reusi sa ies din situatia complicata in care ma ... (vezi toată discuția)
Somer cu contract de munca "pe drepturi de autor"? Mircelu Mircelu * de la 01 august 2011 sunt somer cu acte in regula. * in asteptarea unui job corespunzator, as putea sa prestez in baza unui contract de munca \"pe drepturi ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa laurentiucleanservice laurentiucleanservice am o intrebare , daca puteti sami raspundeti.daca sint in somaj ,pot deschide un pfa si sami pastrez somajul?iar daca am zilieri ,sint obligat sa le platesc ... (vezi toată discuția)