In 08sep2010 a fost emisa de Tribunal o Hotarare Civila in urma litigiului cu Casa Judetiana de Pensii prin care am obtinut:
- anularea deciziei de pensionare(din 05.11.2009) si abligarea CJP sa emita onoua decizie cu un punctaj superior
-obliga CJP la plata diferentei drepturi de pensie
-obliga CJP la plata cheltuieli de judecata (expertiza contabila)
recurs in 15 zile de la comunicare timp in care si dupa nu am primit nici o citatie ceia ce concluzinez CJP nu a inaintat recurs.
De la emiterea Hotarari Civile 08.09.2010 au trecut 8 luni si nu am primit nimic de la CJP.
Ce trebuie sa fac sau cum trebuie sa actionez in continuare??
Multumesc anticipat !!
Dupa o prealabila verificare a hotararii judecatoresti la dosarul cauzei(la arhiva instantei care a judecat), in sensul de a verifica daca nu s-a formulat recurs, depuneti o cerere la registratura instantei unde sa judecat cauza sa va legalizeze sentinta(se aplica o stampila cu mentiunea irevocabil pe ultima pagina a hotararii, cu semnaturile, datata, etc), dupa care formulati o cerere la care anexati sentinta catre CJP pentru ca aceasta sa se conformeze cu cele hotarate de instanta. DE amintit este si faptul ca nerespectarea unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile(executorie) reprezinta infractiune.
Hotarare irevocabila
9fpa
Hotararea civila ,dispusa de Sectia conflicte de munca ,asigurari sociale si contencios administrativ a Tribunalului judetean in urma unui proces civil cu Casa ... (vezi toată discuția)