avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme contract inchiriere spatiu intre persoana ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme contract inchiriere spatiu intre persoana fizica si companie telefonie mobila.

Buna ziua,

Va scriu in vederea unei consultatii intr-o cauza de natura comerciala, pe care o voi prezenta succint in urmatoarele randuri.
Asadar, este vorba despre un contract de inchiriere, pe o durata de 10 ani si trei acte aditionale de prelungire a perioadei cu cate un an fiecare, a unui teren in suprafata de 60 mp (dintr-un lot mai mare) in orasul Voluntari, jud. Ilfov, incheiat intre propietar (persoana fizica) si locatar (persoana juridica), in data de 26.05.1998.
La sfarsitul lunii mai a.c. expira contractul ,si in conformitate cu articolele prevazute in acesta, am instiintat, in scris, societatea cu 3 luni inainte. Ulterior s-au schimbat oferte, contraoferte si amabilitati (tot in scris) solutionarea concreta nematerializandu-se.
Personal, ma intereseaza ce proceduri judiciare trebuie sa urmez ca sa ii oblig sa intre in legalitate, incepand cu data de 01.06.2011, fie prin incheierea unui nou contract, fie prin eliberarea spatiului si predarea acestuia in conditiile in care a fost preluat.
In speranta ca veti accepta sa ma cosiliati in aceasta problema, va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
Puteti face 2 actiuni: una pentru eliberarea spatiului, iar a doua pentru lipsa de folosinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lot parcare mai mic decat in contract adina_iliescu adina_iliescu Buna ziua, Am cumparat un apartament, impreuna cu terenul din jur, cu functiune de gradina si un loc de parcare. Este un complex nou, abia de curând s-au ... (vezi toată discuția)
Chirii valih valih Buna ziua! Sunt contabila la o scoala generala si in baza unui proiect de colaborare cu \"Corpul Pacii\" s-a obtinut acceptul privind predarea limbii engleze ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiziune teren proprietate comuna sim14 sim14 Am cumparat o casa intr-un duplex. La semnare, in documente, proprietatea nu avea in compunere doar un lot de teren ci doua. La al doilea lot era \"cota ... (vezi toată discuția)