avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare codul muncii

Buna ziua!
As dorii sa stiu care este durata contractului de munca pe perioada determinata.
Am intelesc ca noul cod al muncii prevede o perioada mai mare de 2 ani pentru contractele de munca pe perioada determinata. Si daca se poate care este articolul din lege care reglementeaza acest lucru.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 12 Mai 2011
- contractul individual de munca cu durata determinata va putea fi incheiat pentru o perioada de pana la 36 de luni inclusiv;
Capitolul VI, art. 82 din Codul muncii
etves_tiberiu a scris:

Buna ziua!
As dorii sa stiu care este durata contractului de munca pe perioada determinata.
Am intelesc ca noul cod al muncii prevede o perioada mai mare de 2 ani pentru contractele de munca pe perioada determinata. Si daca se poate care este articolul din lege care reglementeaza acest lucru.
Va multumesc anticipat!

Art. 82 (1) C.mun. prevede ca, contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim durata determinata - cim nou Herra_ Herra_ După data de 1 mai 2011, când prevederile Legii nr. 40 din 2011 privind modificarea și completarea Codului muncii, au intrat efectiv în vigoare, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)
Contract de munca pe periopada determinata anca78scr anca78scr De cate ori poate un angajator sa-ti prelungeasca contractul de munca pe perioada determinata? Multumesc. (vezi toată discuția)