avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Procent TVA Ungaria combustibil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Procent TVA Ungaria combustibil

Buna ziua tuturor.
Cine ma poate ajuta si pe mine si sa ma informeze cat e procentul de TVA la combustibil in Ungaria si unde pot gasi aceste procente deoarece stiu ca la ei TVA este pe 3 nivele.
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 21:54, 12 Mai 2011
[ link extern ]
Aici gasiti procentele de TVA folosite in toate tarile membre UE.
Ungaria are intr-adevar 3 nivele de procente: 5% pentru carti si unele medicamente si dispozitive pt bolnavi, 18% sunt procente reduse pt alimente de baza si 25% pt restul. Combustibilul are procent normal de 25%.
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
Cs B, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite mai mari in ungaria decat in romania - this is why i don't give you a job Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Am gasit din intamplare un articol al unui maghiar din Ungaria care vorbeste despre cheltuielile cu impozitele și cat de mult ia statul dintr-un ... (vezi toată discuția)
Calatorii cu masina in strainatate anca_filip78 anca_filip78 Va rog sa ma ajutati ; stiu ca suna banal dar am mare nevoie de ajutorul cuiva! Daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt o calatorie ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva dintr-o tara membra ue Flava Flava Buna ziua, suntem o firma platitoare de TVA din Romania si dorim sa cumparam produse dintr-o tara UE (Ungaria) de la o firma platitoare de TVA. Din ce am citit ... (vezi toată discuția)