Buna seara,
Ma numesc Ionut, am 20 ani, iar prietena mea are 17 ani si 9 luni.
Ne-am cunoscut acum 10 luni,dupa 3 luni de cand ne cunoasteam i-am propus sa-i spuna mamai ei de relatia cu mine. A incercat sa ii spuna, dar mama ei nu a fost de acord...apoi am mers eu la mama ei,am incercat sa vorbesc cu ea si nimic...nu fost de acord, i-a interzis sa aiba vre-o relatie cu mine. Noi 2 am continuat sa ne vedem pana zilele trecute cand a aflat mama ei. Cand am intretinut relatii sexuale cu ea, ea avea 17 ani. Mama ei a luat-o la sigur daca s-a culcat cu mine si ea a recunoscut. Acum mama ei o ameninta ca o sa fac puscarie pentru ceea ce a fost intre noi 2. Tin sa va anunt ca fata acum sta inchisa in casa si din surse sigure am aflat ca e plina de vanatai pe maini si pe spate (adica ii da si bataie). Fata este foarte hotarata si vrea sa plece de acasa si sa locuiasca cu mine si parintii mei.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
mama ei are voie sa o tina inchisa in casa?
in cazul in care reuseste sa fuga de acasa si vine la mine pot pati ceva?
daca mama ei ma jigneste si vorbeste urat despre mine (nu direct, fata de alte prsoane) pot depunde o plangere pentru calomnie ? am nevoie de martori ?
mama ei poate fi cercetata pentru ca o tine inchisa in casa ? e normal ceea ce face ? pot trimite politia la ei acasa ?
...deocamdata astea sunt intrebarile si astept raspuns la fiecare in parte apoi voi reveni si cu alte intrebari....
va multumesc.
Din punct de vedere penal nu puteti raspunde decit daca exista plingere din partea prieteni dv. pentru seductie, cit priveste tratamentele aplicate de mama acesteia se poatei plinge la directia pentru protectia copilului sau organelor de urmariure penala.
Nu exista nici o plangere din partea prietenei mele, dimpotriva...ea vrea sa locuiasca cu mine, dar este tinuta inchisa in casa si batuta de parintii ei, ce pot face ?
va multumesc pentru raspuns, dar in cazul in care fata reuseste sa fuga de acasa si vine la mine, eu pot pati ceva? deci fata are 17 ani si 9 luni. din cate stiu o persoana de sex feminin se poate casatori fara acordul parintilor de la varsta de 16 ani.
Vrea sa plece de acasa
amy02
Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)