avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent indemnizatie copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent indemnizatie copil

Buna ziua,

Intrebarea mea este : daca optez pentru indemnizatie crestere copil doar 1 an de zile si revin la servici mai devreme de a implinii copilul 1 an, beneficiez de stimulent 500 ron, pana implineste copilul 2 ani sau pana implineste 1 an?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 12 Mai 2011
cf legii pana implineste copilul 2 ani sau 3 daca este bolnav
Buna !!!
Iti raspund eu ca sunt in aceeasi situatie si m-am interesat la directia generala de protectie a copilului unde se depun dosarele pt indemnizatie
Beneficiezi de acest stimulent de 500 ron daca te intorci la serviciu si cu o zi mai devreme de a implini copilul 1 an sau poti opta pt stimulent direct fara ati lua ccc.
barnavalentina a scris:

Buna ziua,

Intrebarea mea este : daca optez pentru indemnizatie crestere copil doar 1 an de zile si revin la servici mai devreme de a implinii copilul 1 an, beneficiez de stimulent 500 ron, pana implineste copilul 2 ani sau pana implineste 1 an?

Persoanele care in perioada in care sunt indreptatite sa beneficieze de concediul pentru cresterea copilului si indemnizatia lunara prevazute la art. 2 alin. (1) lit. a) din OUG nr.111/2010 obtin venituri supuse impozitului prevazute la art. 3, inainte de implinirea de catre copil a varstei de un an, au dreptul la un stimulent de insertie in cuantum lunar de 500 lei pentru perioada ramasa pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil vgeorge vgeorge buna ziua . daca optez pentru ccc 2 ani si pana implineste copilul 1 an ma intorc la servici , beneficiez de 500 ron lunar pe langa salar (si ce perioada)? ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie daniela-dinu daniela-dinu Buna ziua, Am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta. O sa nasc cat de curand si as vrea sa ma intorc la serviciu mai devreme de implinirea varstei ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)