avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA furnizor servicii medicale
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

furnizor servicii medicale

Buna ziua ,
As vrea sa va intreb daca pot fi platitor de TVA prin optiune in cazul in care domeniul meu de activitate este furnizarea de servicii medicale si deci, daca pot emite facturi cu TVA?
Cu respect
Cel mai recent răspuns: ioana.olteanu , utilizator 11:09, 13 Mai 2011
raspunsul la intrebarea dvs este da..
Multumesc!
serviciile medicale sunt scutite de tva, deci nu puteti deveni platitor de tva.

d-le avocat petre, pe ce fel de logica fiscala se bazeaza raspunsul dvs?
Atunci am o mare problema...Sunt platitoare de TVA de la infiintare si am emis facturi cu TVA pe care l am colectat si l am platit la stat. Ce e de facut ? Ma puteti ajuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare scopul de tva pendre pendre Acum cateva luni am infiintat un SRL. Ala care mi-a facut actele la registrul comertului nu mi-a pus optiunea de platitor de TVA cu toate ca i-am cerut sa fiu ... (vezi toată discuția)
Nu am emis facturi dar am evidenta incasarilor Popu Popu Sunt PFA la norma de venit, cand am inceput activitatea inspectorul mi-a spus ca nu pot /nu trebuie sa emit facturi. Asta a fost prin 2001, eu tanar, ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit pentru consultanta online wrmyx wrmyx Buna ziua dragi colegi forumisti, Lucrez in domeniul online ca si consultant in domeniul publicitatii online pentru o firma din SUA. Am inteles de la o ... (vezi toată discuția)