avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce faci cand grefier-ul iti greseste actele?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce faci cand grefier-ul iti greseste actele?

Salut

Tata are urmatoarea problema.
Un grefier(cel care a "tastat") a gresit actul de punere in posesie asupra unei bucati de teren. Mai exact a gresit o cifra(indeajuns sa strice tot). Mai multe detalii nu stiu.
Ce facem acum?
Sper ca nu trebuie sa deschidem alt proces ca m-am saturat de bani cheltuiti aiurea pe drumuri si pe avocati.
Puteti incerca si pe cale administrativa, adica sa va adresati cu o cerere la primarie sau la comisia care a emis procesul verbal de punere in posesie (daca am inteles bine).
Mersi

o sa revin cand o sa aflu solutia propusa de autoritati :(
Da, se rezolva pe cale administrativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera un teren lipsa de pe tp dienusa dienusa in 20 noe1991 s-a emis adev de prop pe o suprafata de 2,99 ha conf hot nr 57 a com judetene,titlul de prop s-a emis in 2000 cu suprafata de 2,41,deci lipsa 58 ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate nr. tarla gresita tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa ma ajuta-ti cu niste sfaturi.Am primit titlul de proprietate in anul 1996 pentru 4 parcele de teren.In anul 2008 am vandut o parcela de ... (vezi toată discuția)
Legea 247- terenuri revendicate de doi proprietari Anna63 Anna63 In conf. cu prvederile legii 247 s-a recostituit dreptul de proprietate pentru doi autori defunctii. Mostenitorii unuia dintre ei au acceptat terenul ... (vezi toată discuția)