avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... prejudiciu adus in procesul de partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

prejudiciu adus in procesul de partaj

Buna ziua,

Care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez ,pentru a face o plangere la Barou.?Avocatul care m-a reprezentat in cadrul procedului de partaj mi-a adus grave prejudicii, prin neprezentarea lui ,in fata instantei de judecata.

Marlene.
Cel mai recent răspuns: marlene_s , utilizator 15:32, 19 Mai 2011
Va puteti adresa decanului baroului din care face parte respectivul avocat.
In afara de aceasta , trebuie sa intreprindeti demersurile necesare pentru rezilierea contractului de asistenta juridica cu acel avocat.
Luati legatura cu avocatul si incercati sa reziliati de comun acord contractului , iar avocatul , ar trebui sa returneze contravaloarea lipsei sale de prestatie judiciara.
Va multumesc pentru raspunsuri.Nu doresc contravaloarea lipsei de prestatie judiciara,prejudiciul sau este cu mult mai mare,pentru ca ,prin neprezentarea sa ,in fata instantei de judecata,a favorizat partea adversa.Practic ,nu am avut aparare.E suficienta plangerea la barou sau un proces civil (stiu ca fiecare avocat e obligat sa incheie o asigurare de raspundere civila).

Marlene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract asistenta unilaterar de catre sca, necomunicat anti77 anti77 Am avut un contract de asistenta pt 3 dosare (unul penal ca parte vatamata) la un SCA, dintre care unul am pierdut din cauza avocatului, asa ca am depus la ... (vezi toată discuția)
Baroul poate obliga un avocat care nu si-a executat obigatiile ... SANTIER SANTIER Baroul poate obliga un avocat care nu si-a executat obigatiile contractuale fata de un client sa-i returneze onorariul (ex. depunere apel tardiv, neprezentare ... (vezi toată discuția)
Neseriozitate din partea avocatului socrate111 socrate111 Buna ziua .Spuneti mi va rog frumos cum trebuie sa procedez din punct de vedere legal in privinta unui avocat care desi a incasat anticipat onorariul stabilit ... (vezi toată discuția)