s-a stabilit un prog de vizitare pe cale de ord pres irevocabil si definitiv fara a se mentiona ca e valabil pana la judecarea dosar custodie definitiva - irevocabil ; se poate introdice si accepta o ord pres pt micsorare de prog vizitare? au aparut noi probe clare...multumesc
Situatia pe care o expuneti nu este deloc mai complicata, ci este una tipica de perinte care are in ingrijire copilul si incearca sa reduca la minim legaturile copilului cu celalalt printe.
De regula, daca printele care are in incredintare minorul ar permite celuilalt parinte sa aiba legaturi cu copilul in mod constant, nu s-ar mai ajunge in instnta pentru stabilirea programului de vizita si implicit executor judecatoresc si tot laiul.
pardon , nu cunoasteti situatia, mai precis bataile administrate micutului, incercarea de a-l rapi ...etc...imi permit sa spun ca nu sunteti in cunostita de cauza si mai ales ca nu doresc sa lipsesc copilul de tatal sau natural , dar doresc sa-l feresc momentan de un''parinte'' ce nu intelege a fi civilizat, educat....multumesc pt intelegere.. problema mea e pur procedurala, nu sunt o frustata si nu doresc a pedepsi tatal, pt ca el a fost acela pe care l-am ubit si am dorit acest copil...dar in momentul de fata se poarta total inadecvat.. as fi asteptat o parere juridica pe problema mea si nu una personala . multumesc din nou. :)
Din punct de vedere al dreptului procesual civil, puteti sa introduceti alta cerere de ordonanta presedintiala pt reducerea sau anularea programului de vizita, avand in vedere suferintele fizice si psihice la care este supus minorul.
Succes!
Multa bafta va doresc si eu si asteptam vesti.
Si eu trec printr-o situatie asemanatoare si va inteleg perfect.
M-am abtinut sa fac comentarii la unele mesaje postate, dar chiar as vrea sa stiu daca acele persoane care ne acuza ca dorim sa limitam "drepturile" tatilor, au trecut vreodata prin asa ceva?! Daca vorbesc din experienta lor, atunci e ok, dar daca isi dau doar cu parerea, atunci mai bine sa se abtina. Eu chiar as invita una din aceste persoane ca martora, atunci cand copilul meu este luat de acasa cu plansete, si adus plans si traumatizat.Poate atunci o sa fim mai bine intelese. Mai sunt si mame carora chiar le pasa.