avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri

buna
in urma unui accident rutier pe un drum national mia fost distrusa mashina in proportie de 40%,intrant in contact cu un animal intro zona fara indicator de atentionare animale....nereushind s ne punem deacord cu proprietarul pt eventualele despagubiri(mentionez faptul ca in procesul verbal proprietarul animalului ishi asuma vina shi se obliga la o intzelegere amiabila)mergem in judecata....avand mare nevoie de un automobil urgent shi neavand posibilitatea de ami cumpara am fost nevoit sami inchiriez unul....in urma judecatii paratul imi va platii shi cheltuielile de inchiriere a celuilalt auto ?
multzumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:37, 12 Mai 2011
Daca instanta va constata vinovatia proprietarului si va gasi intemeiata cererea dumneavoastra de obligare a acestuia la plata daunelor cauzate (incluzand si cheltuielile cu inchirierea) va poate acorda aceste despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sau plata despagubirilor comyar comyar buna anul trecut(2010)am fost implicat intrun accident rutier pe un drum national in urma caruia mi-am distrus autoturismul.accidentul a avut loc in luna ... (vezi toată discuția)
Act aditional pentru formare profesionala misky misky ciao, ash dori un raspuns de la dumneavoastra sau de la altzi participantzi la forum in legatura cu un act aditional, de fapt un angajament de formare ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala din culpa A.B. A.B. Bună seara! Am și eu o întrebare, dar înainte de a adresa întrebarea, am să explic situația cazului (pe cât de ”scurt” ... (vezi toată discuția)