avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferenta intre spatiul public si cel privat!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferenta intre spatiul public si cel privat!

Buna ziua tuturor!
Am o dilema si vazand ca pe acest site se rezolva oarecum m-am decis sa fac si eu acest lucru. Problema mea sunt vecinii.
Am 2 caini de talie mica cu care ies afara pt ca asa se face , acest lucru il fac in spatele blocului meu unde este un parc si spatiul din afara parcului, asta insemnand iarba si pe langa acest spatiu mai sunt gradinile blocurilor ca sa ma exprim mai detaliat. Eu obisnuiesc sa plimb cainii in afara parcului pt ca acolo sunt copii. Mai nou ma cert cu o vecina care locuieste la parterul unui bloc pe motiv ca nu am voie sa trec prin fata geamului ei cu cainii mei si murdaresc iarba.Spatiul din fata geamului este nu este deloc transformat intr-o gradina . sunt doar niste tufisuri si atat, intrebarea mea este daca am voie sa trec pe spatiul acesta dat fiind ca e spatiul public asta dupa parerea mea si mi-a mai vb si urat.
Va rog luminati-ma, chiar intentionez sa o citez la politie pt injurii.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Denisaluca , utilizator 11:48, 13 Mai 2011
Buna seara,
Daca doamna respectiva nu este proprietara terenului respectiv (mai mult ca sigur nu este) nu va poate impiedica sa va plimbati cainele acolo. Pe proprietatea publica se poate plimba oricine. Bineinteles ca dumneavoastra aveti obligatia sa strangeti mizeria cainelui. Nu inteleg cum o poate deranja, ma gandesc ca nu latra 5 minute cainele la dansa la geam. Oricum dumneavoastra va puteti plimba cainele linistit pe domeniul public. Data viitoare intrebati-o eventual daca are terenul respectiv in proprietate.

Cu respect,
Alin
Buna ziua Domnul Alin,
Asta a fost prima mea intrebare, daca detine documente pe acest teren si a ezitat normal sa imi raspunda zicandu-mi ca nu ma priveste. cat despre curatenie ei si domnului care au sarit cu gura pe mine le-am zis ca atunci cand ei vor face curat in gradina sa ma cheme cu cea mai mare placere ca nu am nici o obiectie. pe mine m-a deranjat tonul si abordarea lor. ma intereseaza in mod special o lege privind tot ce vb noi aici pt ca intentionez sa ii lipesc o foaie cu aceasta lege si vreau sa ii sperii putin pt ca stiu sigur ca ei nu stiu legea.
Cu stima,
Denisa
Vedeti, asa nu o sa ajungeti nicaieri ci dor o sa va masurati care-i mai tare-n gura. Incercati sa ajungeti la o intelegere pentru ca daca despici firu-n patru, aveti si nu aveti dreptate amandoua.
pai in acest caz intelegerea ar fi sa numai calc prin fata geamului ei si chiar nu vreau sa ii fac pe plac.. eu am vb calm si frumos cu ea . nu am de gand sa cedez. nu am mai calcat prin fata geamului ei azi noapte tin sa precizez ca nu dormea pe la 10:30 era la bucatarie si astepta sa ma vada ca sa vezi educatia romanilor. si de asta si insist sa o sperii putin .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)
Terenul din fața blocului Ancutza1988 Ancutza1988 Bună.Am și eu o problemă.Am cumpărat o uscatorie și cum nu am suficient spațiu să îmi usc hainele,vroiam să mi le întind afară în grădina din ... (vezi toată discuția)
Cu cainele in gradina din fata blocului (probleme cu vecinii) priestess priestess buna ziua, am si eu o dilema, am o prietena patrupeda, care logic trebuie sa o scot afara sa isi faca nevoile si nu am unde, pe o raza de 2-3km cel putin, in ... (vezi toată discuția)