avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terenul din fața blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terenul din fața blocului

Bună.Am și eu o problemă.Am cumpărat o uscatorie și cum nu am suficient spațiu să îmi usc hainele,vroiam să mi le întind afară în grădina din fața blocului.Am vb cu administratorul scării iar el a fost de-acord,însă vecinul de lângă mn mi-a interzis acest lucru deoarece a zis că el are un studio foto(deși acest lucru nu se vede nicăieri)și că îi stric imaginea,iar terenul e al lor concesionat.Ba mai mult ei au și o alee care trece sub geamul meu iar clienții dansului se plimbă toată ziua pe la mn pe sub geam.Acuma eu mă întreb ce ar trebui să fac să pot să îmi usc și eu hainele afară,având în vedere că nu pot ajunge la nici o înțelegere cu dânsul?Mulțumesc anticipat pt răspuns.

Alte discuții în legătură

Uscatoria blocului. geam deschis sau inchis? aaa21 aaa21 Buna ziua, Doresc sa stiu daca din punct de vedere legal exista vreo lege care sa specifice un aspect referitor la uscatoria blocului. Geamul trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre spatiul public si cel privat! Denisaluca Denisaluca Buna ziua tuturor! Am o dilema si vazand ca pe acest site se rezolva oarecum m-am decis sa fac si eu acest lucru. Problema mea sunt vecinii. Am 2 caini de ... (vezi toată discuția)
Geamul dintre uscatoria transformata in locuinta si balconul apartamentului nostru ancaluminitza ancaluminitza poate exista o cale de comunicare intre doua locuinte in mod legal? uscatoria de la etajul 4 de pe scara s-a vandut ,cu multi ani in urma si printr-o ... (vezi toată discuția)