avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

As vrea o lamurire. Sunt in proces de partaj, in faza de apel, iar fostul meu sot a cerut sechestru asigurator pe bunurile din casa. Mentionez ca judecatoria Constanta a solutionat partajul favorabil mie, el primind sub 10% din valoarea imobilului. A facut apel si a cerut acest sechestru pe bunuri. Ce trebuie sa fac eu in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:39, 13 Mai 2011
Sa angajati un avocat si sa va aparati interesele corespunzator, avand in vedere ca o sentinta poate fi modificata/schimbata sau casata dupa caz in caile de atac- apel sau ulterior in recurs.
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs dupa respingerea apelului sammy44 sammy44 Buna ziua. Pe fond , in partaj , nu am depus la dosar acte din care sa reiasa ca eu imi platesc partea mea de intretinere la imobilul in care locuiesc impreuna ... (vezi toată discuția)
Probleme de divort ysis80 ysis80 Buna ziua . Daca in sentinta de divort pronuntata in urma cu 10 ani fostul sot e evacuat, pana la impartirea bunurilor comune, dar a plecat de buna voie, fara ... (vezi toată discuția)
Mai are vreun drept sa locuiasca in imobil? voinea75 voinea75 Va rog, daca stie cineva sa-mi raspunda. Pe scurt: - divort pronuntat in ian 2011 - partaj imobil coproprietate data sentinta in oct 2011 (la fond) - mi-a ... (vezi toată discuția)