avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs dupa respingerea apelului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs dupa respingerea apelului

Buna ziua. Pe fond , in partaj , nu am depus la dosar acte din care sa reiasa ca eu imi platesc partea mea de intretinere la imobilul in care locuiesc impreuna cu fostul sot si nu am cerut partajarea bunurilor , bazandu-ma pe buna intelegere. Apartamentul are un sechestru asigurator , este suspendata executarea silita pe perioada partajului , iar incheierea de la fond a fost vanzarea de catre executorul judecatoresc care a inceput executarea . Nu stiu cum va decurge aceasta executare din punctul de vedere al impartirii banilor. Suma rezultata in urma licitatiei se va imparti 50-50% dupa care se vor opri datoriile fiecaruia din jumatatea cuvenita? Daca mai sunt si alte sarcini pe apartament care nu au fost mentionate in dosarul de partaj , cum se va stabili cine si cat din aceste sarcini se datoreaza fiecaruia din cele 2 parti? Cu partajul am ajuns in faza de recurs , apelul pe care l-am inaintat mi s-a respins . Daca fac recurs pot sa stabilesc in aceasta faza clarificarea datoriilor fiecaruia dintre parti?
Cel mai recent răspuns: sammy44 , utilizator 19:47, 15 Noiembrie 2010
sammy44 a scris:

Buna ziua. Pe fond , in partaj , nu am depus la dosar acte din care sa reiasa ca eu imi platesc partea mea de intretinere la imobilul in care locuiesc impreuna cu fostul sot si nu am cerut partajarea bunurilor , bazandu-ma pe buna intelegere. Apartamentul are un sechestru asigurator , este suspendata executarea silita pe perioada partajului , iar incheierea de la fond a fost vanzarea de catre executorul judecatoresc care a inceput executarea . Nu stiu cum va decurge aceasta executare din punctul de vedere al impartirii banilor. Suma rezultata in urma licitatiei se va imparti 50-50% dupa care se vor opri datoriile fiecaruia din jumatatea cuvenita? Daca mai sunt si alte sarcini pe apartament care nu au fost mentionate in dosarul de partaj , cum se va stabili cine si cat din aceste sarcini se datoreaza fiecaruia din cele 2 parti? Cu partajul am ajuns in faza de recurs , apelul pe care l-am inaintat mi s-a respins . Daca fac recurs pot sa stabilesc in aceasta faza clarificarea datoriilor fiecaruia dintre parti?

nu-mi poate da nimeni un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut urgent avocat sammy44 sammy44 caut un avocat specializat in executari silite (vezi toată discuția)
Incredintare apartament mada16 mada16 Buna ziua , sunt un utilizator nou si as vrea sa va cer cateva informatii. Sunt intr-un proces de partaj cu fostul sot , am un minor in incredintare , exista ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe imobil in partaj sammy44 sammy44 Buna ziua. Anterior desfacerii casatoriei , s-a instituit sechestru asiguratoriu asupra imobilului in care locuim , proprietate comuna , datorita unor datorii ... (vezi toată discuția)