avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este un abuzz ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este un abuzz ?

buna ziua. .tatal meu aprimit de la stat 1200 mp de teren intravilan intr-o infundatura( nu are acces la drum)si la cultivat cu cereale,obtinind productii slabe a plantat o livada de pruni.dupa 1989 statu la luat inapoi.neavind nimeni acte sa revendice terenul a ramas in litigiu (dupa 1989 sa dat pamintulm inapoi la oameni).cu acordul verbal al primarului care este si azi terenul a fost folosit in continuare de parintiti si nu a platit nici un fel de taxe ca a folosi acel teren si nu figureaza in actele primariei ca foloseste acel teren.luna trecuta i sa dat titlu de propietate lui un consatean care are si el un teren linga cei 1200mp, numai ca acest consatean a luat si acel teren 1200mp livada de pruni.ne -a blocat poarta si am primit amenintari cu moartea daca mai intram acolo.tatal meu sa dus la primarie si primaru cu doamna de la cadastru sa uitat in acte si ia spus ca acel teren cu pruni nu la dat la nimeni si este in litigiu. proimaru a promis ca vine la fata loculuim cu politia si doamna de la cadastrul primariei. deocamdata a uitat sa mai vina.

Alte discuții în legătură

Pomii taiati lazer_454 lazer_454 buna ziua. am sa prezint pa scurt o problema cel framinta pe tatal meu . tatal meu a primit in 1962 1000 mp de teren intravilan de la stat unde dupa 1989 ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar matusa-nepot stircu stircu Detin 1200 mp in cota de ½ conform “acte” dar fara ca terenul sa aiba carte funciara.Acest teren este mostenit de la bunici.Bunicii initial au detinut ... (vezi toată discuția)
Teren vandut cu chitanta si martori roby197622 roby197622 Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine intr-o problema in care am intrat si nu mai stiu cum sa ies: In urma cu 5 ani de zile am vandut unui ... (vezi toată discuția)