IN 13 IULIE 2008 MI SE TERMINA CIC CU AL DOILEA COPIL. MENTIONEZ CA AM 2 COPII SI AM STAT 4 ANI IN CIC. VREAU SA MA INTORC LA VECHIUL LOC DE MUNCA (AM LUCRAT CA SECRETARA), DAR AM AFLAT CA MI S A DESFIINTAT POSTUL SI S A INFIINTAT ALTUL DE ASISTENT MANAGER, PERSOANA RESPECTIVA FIIND ANGAJATA PE PERIOADA NEDETERMINATA. PRIN LEGE STIU CA NU SE POATE DESFIINTA POSTUL DECIT PRIN FALIMENT SAU REORGANIZARE JUDICIARA, CEEA CE NU ESTE CAZUL. CE POT SA FAC IN ACEASTA SITUATIE? POT SA DAU ANGAJATORUL IN JUDECATA? AM DREPTUL LA SOMAJ SAU CONCEDIU MEDICAL? VA MULTUMESC. ASTEPT RASPUNS.
Va multumesc pentru raspuns.Am vorbit cu angajatorul si mi a oferit alt post care din pacate nu corespunde studiilor si pregatirii mele profesionale. Cei de la personal mi au sugerat sa mi caut alt loc de munca.Eu consider ca s a facut o ilegalitate si as putea sa actionez angajatorul in instanta, desi nu vreau sa se ajunga asa departe, poate vom putea rezolva pe cale pasnica, fara sa mi fie afectata cartea de munca, eventual pina la gasirea unui alt loc de munca.
Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
Postul se poate desfiinta oricand daca angajatorul considera necesar acest lucru. Daca s-a desfiintat postul, angajatorul trebuie sa va concedieze conform art.65(1) din Codul muncii si puteti sa primiti indemnizatie de somaj.
Concediu medical se da atunci cand sunteti bolnava si nu cand doriti dvs.
Incercati sa discutati cu angajatorul, poate va ofera un alt loc de munca.
Salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.
Fallimentul sau reorganizarea judiciara include si desfiintarea posturilor.