avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... inmatriculare auto germania
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

inmatriculare auto germania

buna ziua, lucrez la un ONG, si vom primi trei masini ca donatie din germania, ma intereseaza cu ce acte trebuie sa plec de acolo ,daca mai trebuie sa obtin vreun act de la frontiera si ce acte imi trebuie pentru inmatriculare in romania,multumesc
Cel mai recent răspuns: Razvanis , utilizator 16:37, 3 Iunie 2011
Vrei sa beneficiezi de scutire de taxa de poluare?
si eu sunt in aceiasi situatie, ce documente sunt necesare sin ce facilitati avem ca si asociatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto nina_farcas nina_farcas Buna ziua, daca am dubla cetatenie roman - germana, si doresc ca unul dintre autoturismele ce le detin sa le inmatriculez in Romania, am vreo facilitate? ... (vezi toată discuția)
Donatie autoturism Razvanis Razvanis Este posibil ca unul dintre membrii fondatori sa doneze un autoturism asociatiei ? se poate pune o clauza in contract conform carei in urma dizolvarii donatia ... (vezi toată discuția)
Donatie masina catre ong mikyangel mikyangel 1.Presedintele unui ONG vrea sa cumpere o masina pe care sa o inscrie pe Asociatie pentru a scapa de taxa de prima inmatriculare. 2. Dupa 3 luni vrea ca ... (vezi toată discuția)