avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca pot beneficia de salarii compensatorii cu art ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca pot beneficia de salarii compensatorii cu art 65 alin.1

Buna ziua,

Intrebarea mea este daca pot beneficia de salariu compensatoriu avand art 65 alin.1 ,avand in vedere ca in foaia de preaviz nu specifica ,daca da cum pot proceda pentru am cere drepturile .As putea suna la firma sa imi cer acest drept ,daca da ,va rog sa ma sfatiuti ce anume trebuie intrebat si cum trebuie sa procedez pentru a beneficia

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu vs drept la somaj memoc memoc Buna ziua! Pe data de 4 ianuarie 2011 am fost anuntata ca postul meu de agent vanzari se va desfiinta ca urmare a \"rezultatelor slabe din ultimul an al ... (vezi toată discuția)
Acordare salariu compensatoriu atanasescuanalaura atanasescuanalaura Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: pe 16 august 2010 s-a incheiat concediul de 2 ani de cresterea a copilului. Am revenit la locul de munca anterior, ... (vezi toată discuția)
Concediere dutzu dutzu buna ziua! am si eu o problema. in data de 25.05.2009 am fost concedita conform art.65(1) CM, pe motiv ca mi s-a desfiintat locul de munca (asistent manager). ... (vezi toată discuția)