Buna ziua. Ma bucur ca am descoperit acest forum interesant.Am si eu o problema si nu reusesc sa o rezolv.Deci,o persoana detine un imobil intr-o alta localitate( nu unde domiciliaza).Se emite un titlu executoriu si somatie pentru acest imobil ( pentru impozite si taxe neachitate ) si se transmite la adresa de domiciliu.Acum apare surpriza;persoana este decedata de 3 ani.In urma mai multor adrese trimise descoperim ca domiciliul era de flotant si ca respectivul ar fi avut domiciliul in strainatate.Am cerut relatii de la Camera Notarilor Publici Bucuresti care mi-au confirmat ca nu a cerut nimeni deschiderea procedurii succesorale.Am cerut relatii de la Ambasada tarii respective din Romania,care m-au indrumat sa cer relatii de la organele abilitate ale Statului respectiv.Am incercat si am si tradus adresa la primaria orasului din tara respectiva.Nici un rezultat.Am trimis o adresa si la Ambasada Romaniei din tara respectiva si nu am primit raspuns.Toate astea pentru a afla mostenitorii si pentru a putea continua procedurile de executare silita.Acum trebuie sa refac totul ca au crescut impozitele,majorarile.Evaluarea imobilului mai este valabila?Sper ca cineva a inteles problema mea si ma ajuta,pentru ca pana acum nimeni nu-mi da un raspuns cat de cat legal.Multumesc pt rabdarea avuta sa cititi acest mesaj.
Daca tot am descoperit acest forum , vreau sa mai cer un sfat:
Am facut poprire pe veniturile din salarii mai multor societati( ex:serv.de ambulanta,protopopiat,o societate comerciala),dar nici una nu a vrut sa onoreze aceste popriri.Deci.tertul poprit poate fi dat in judecata?Cum ma pot indrepta asupra lor sa recuperez sumele datorate de acesti datornici? Pur si simplu ma sfideaza.Multumesc.
stimabila, pur si simplu ne faci "breasla '"de ras
cunosc de fapt si multi functionari directori de institutii si sefi de servicii colectare care habar nu au ce e aceea poprire la terti, si mai ales cum "actioneaza"aceasta
califiactivul "nesatisfacator"tuturor acestor functionari si guvernantilor care ii numesc prin asa zis concurs si ii mentin pe acestia pe posturi.
pacat de banii risipiti din buget prin plata salariilor acestora#-o
:offtopic: Interventie moderator
Potrivit Regulamentului de postare atacurile la persoana , sunt interzise. Pe forum se discuta ideea si nu persoana. Pe viitor, va rog sa va limitati raspunsurile la problemele expuse pe topic.
Va multumesc.
Mostenire
MCMonica
Buna ziua. As dori sa stiu in cat timp daca nu se realizeaza o succesiune de la deces bunul trece in proprietatea statului ,daca trece?( asta in cazul in care ... (vezi toată discuția)