pentru un punct de lucru care functioneaza intr-o farmacie trebuie sa pun o firma vizibila din exterior. mentionez ca acest punct de lucru functioneaza pe baza unui contract de prestari servicii si contract de comodat (sa zicem o cota indiviza de 20 metri patrati din spatiul farmaciei) inceiate intre mine ca firma, si farmacie. aceasta farmacie in spatiul careia functioneaza si punctul meu de lucru se afla intr-un complex comercial.
1. cum pot proceda? trebuie ca acest panou cu numele firmeu sa fie autorizat undeva?
daca da, cum se procedeaza? cum trebuie sa fie acest panou? ce acte imi trebuie?
2. daca farmacia ar functiona la parterul unui bloc de locuinte cum ar trebui procedat?
Desi subiectul este vechi, revin...
Mentionez ca de data asta punctul de lucru este intr-o farmacie de la parterul unui bloc de locuinte. Ocupam 10-15 mp din farmacie.
Stiu ca firma este un "element constructiv aplicabil pe cladire sau independent......". Din punct de vedere legal daca pun un panaou de 40x30 pe interiorul usii cu geam de la intrare, cu numele firmei, sigla si program, pot functiona?
In normele cu privire la evaluarea activitatii punctului de lucru scrie: "firma vizibila din exterior". Eu inteleg ca firma poate fi si in interiorul unui spatiu cu conditia sa se vada din exteriorul spatiului. Gresesc?
Intreb asta pentru ca un inspector al unei case de sanatate a facut mare scandal(nu exagerez) pentru faptele de mai sus spunand ca trebuie sa am neaparat firma pe exteriorul cladirii.
Eu vreau sa evit toata nebunia cu certificate de urbanism, proiecte, dosare etc.
Este corect ce spuneti. Acum urmeaza ca si cei ce va controleaza sa interpreteze la fel ca si dumneavoastra recomandarea. Totul depinde de procedura si precedent.
Firma pe fatada
bellefille
Vreau sa intreb daca un magazin care functioneaza intr-un spatiu comercial situat la parterul unui imobil de locuinte poate sa-si puna firma pe fatada cladirii ... (vezi toată discuția)