avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractul de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractul de comodat

Buna Ziua!

Am o intrebare la care nu gasesc un raspuns.
Daca intr-un contract de comodat, proprietarul apartamentului este format din 2 persoane(soti), dintre care una mai tarziu a decedat, este corect legal ca acest contract sa fie semnat doar de sotia decedatului si comodatar? Este vreo sansa sa imi fie respins acest contract si sa fie considerant incorect? Altfel cum as putea sa fac?

Astept un raspuns, va rog.
Va doresc o zi buna in continuare!

Cu respect,
Natalia
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 13:42, 13 Mai 2011
Este corect sa fie semnat doar de sotia decedatului in masura in care este unic mostenitor si mai mult a fost facuta si succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este valabil un contract de comodat in situatia in care unul ... dandin dandin mai este valabil un contract de comodat in situatia in care unul comodanti a decedat? contract a fost semnat de sot si sotie cu valabilitate pina in anul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat gordunel gordunel am si eu o intrebare. se poate face un contract de comodat pt. un apartament care are 2 propietari din care unul este decedat de 10 ani si nu este facuta ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere pe numele sotiei grandanat grandanat Bine v-am gasit. Sunt unic proprietar al unui apartament, pe care vreau sa-l inchiriez, insa as dori ca doar sotia sa apara pe contract ca si locator, si ... (vezi toată discuția)