avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de comodat

am si eu o intrebare. se poate face un contract de comodat pt. un apartament care are 2 propietari din care unul este decedat de 10 ani si nu este facuta succesiunea?
va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: gordunel , utilizator 12:25, 19 Septembrie 2008
NU.
gordunel a scris:

... se poate face un contract de comodat pt. un apartament care are 2 propietari din care unul este decedat de 10 ani si nu este facuta succesiunea?

Proprietarul decedat care ( inca mai are legal ) o proprietate pe pamant , nu are posibilitatea fizica sa semneze ca e de acord si nici macar nu exista posibilitatea de a sti daca ar fi de acord sau nu. Si cum contractul trebuie semnat de ambii proprietari, raspunsul l-ati primit.
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2008
Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane
dupa dezbaterea succesiunii se poate semna orice de catre proprietar
Dupa cum bine ar trebui sa stiti proprietatea se dobandeste si prin sccesiune, restul va lasam sa trageti concluzii, doar sunteti jurist.
Nu se poate . Intai succesiunea.
Chestia cu 10 ani ati bagat-o crezand ca se poate prin uzucapiunea mica?
Sorry nu se mai poate .

Alte discuții în legătură

Contract comadat danuuu danuuu CARE SUNT CONDITIILE PENTRU A FACE UN CONTRACT DE MANDAT CU O PERSOANE SI CE RETINERI SE FAC LA VENITUL BRUT? (vezi toată discuția)
Drept de superficie cerut nudului proprietar ContSters69273 ContSters69273 Buna ziua as dori sa supun atentiei urmatoarea speta: Tatal meu a decedat in 1992, in anul 2002 am dezbatut succesiunea. La masa succesorala au intrat un ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat clara112 clara112 A fost incheiat un contract de comodat intre doua societati comerciale. Destinatia imobilului - sediu social al firmei. In contractul de comodat s-a mentionat ... (vezi toată discuția)