avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu pot da in judecata angajatorul ca mi-am dat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu pot da in judecata angajatorul ca mi-am dat demisia conform art 79 alin 7

POT turna angajatorul cu neregulile care le are in firma drept razbunare sia batut joc de mine pe timpul angajarii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 13 Mai 2011
In mod normal ar fi chiar indicat sa sesize organele abilitate daca ai cunostiinta de savarsirea unei infractiuni. Insa eu ti-as recomanda sa faci o plangere anonima pentru si angajatorul poate fi razbunator.
Potrivit OG nr.27/2002, petitiile anonime adresate institutiilor sau autoritatilor publice nu se iau în considerare şi vor fi clasate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anonima adelaidam adelaidam Exista posibilitatea, ca in minunata noastra tara, diferite organisme, sa efectueze "anchete" care au la baza "denunturi" anonime. Scrisori nesemnate, sau ... (vezi toată discuția)
Sesizare anonima buna ziua! cum pot depune o sesizare anonima ... vitalsmart vitalsmart Sesizare anonima Buna ziua! Cum pot depune o sesizare anonima care sa nu fie clasata. Petitiile anonime sunt clasate in baza unei legi, lege care permite ... (vezi toată discuția)
Munca ilegala? angelrain angelrain un tip are o firma si lucreaza cu zilieri pe santier in constructii.din 10 muncitori doar vreo 2 au carte de munca sau contract.nu stiu cui sa ma adresez ... (vezi toată discuția)