X-ulescu ,angajat ca sofer pe camion,fara carte de munca,a fost oprit de politie in timp ce transporta lemne de foc! La cercetarea politiei s-a dovedit ca masina cu care circula avea numere false,in plus nu avea actele necesare pentru marfa si a mai depasit si cantarul fapt pentru care a fost amendat cu 7500 RON in 48 de ore! As vrea sa stiu daca lui trebuia sa i se acorde amenda sau patronului?! Si acum daca amenda a ajuns la primarie,fiind in valoare de 15000 RON ce se mai poate face?! X-ulescu nu are nimic propietate personala! Se poate transforma in penala?
X-ulescu ,care nu e angajat ca sofer pe camion cu forme legale nu trebuia sa accepte sa lucreze in asa fel. Dupa modificarile aduse acum codului muncii , vor fi amendati si persoanele care accepta sa lucreze fara contract de munca, nu numai angajatorii.
Control itm
princessmaya
buna ziua.am avut un control de la itm..in ziua cand a venit aveam contracte de munca incheiate...insa peste cateva zile m-am trezit cu o amenda in valoare de ... (vezi toată discuția)