Sint proprietarul unui teren.O latura a proprietatii terenului pe care il detin a fost parcelat vinzindu-se la 5 proprietari care au executat un drum de servitute care nu indeplinesc regulile de buna vecinatate (cod civil).Au inaltat acest drum cu aproximativ 60-80 cm si toata apa pluviala se scurge la mine in curte provocind uriase pagube.Primaria refuza sa-mi elibereze o adresa in care sa cuprinda Nume si Adresele proprietarilor pentru a fi notificati cu privire la aceasta problema,ulterior diligente in justitie.
Daca sunteti prprietarul terenul, va asigur ca pe schita terenului, aveti mentionati vecinii, sau sunt mentionati chiar in contract. Primaria nu este obligata sa va dea astfel de date cu caracter personal.
Daca s-au schimbat vecinii mentionati in contract, luati legatura cu fostii vecini si incercati sa aflati noii proprietari. Trebuie sa depuneti dvs diligente pentru a afla identitatea respectivelor persoane
cind am cumparat terenul nu se facea cadastru. iar cel care a vindut terenul si era pe schita a vindut celor 5 proprietari. eu cum ii dau in judecata spre exemplu? cui ii trimit eu instiintare?
Pentru a afla numele vecinilor, cereti un EXTRAS DE CARTE FUNCIARA DE INFORMARE, pentru d-voastra.In acest extras, vi se va da si numele vecinilor.Sau puteti cere studierea cartii funciare, la sediul Biroului de cadastru de care apartineti, si veti gasi vecinii sau in evidentele politiei locale, cereti informatiile respective, sau la Primarie, conform Ordonantei 27/2002, solicitati primariei, ca persoana direct interesata , sa va comunice actele in baza carora s-a eliberat Autorizatia de construire.Aceasta poate fi contestata de orice persoana direct interesata, vatamata, in contencios administrativ.