avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, cum pot sa aflu cine este proprietarul unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, cum pot sa aflu cine este proprietarul unui teren ...

Buna ziua,
cum pot sa aflu cine este proprietarul unui teren vecin cu al meu.
mentionez ca eu am toate actele si de la vecin nu stiu decat adresa

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:12, 20 Mai 2021
Pe schita cadastrala a imobilului dvs ar trebui sa fie precizat numarul cadastral al terenului invecinat. Daca nu il vedeti pe schita, fie va adresati unui expert cadastral care sa il afle din planul cadastral fie il aflati aici: [ link extern ] ).
Dupa asta solicitati un extras de carte funciara pentru numarul cadastral al vecinului.
Buna ziua,
Am cumparat terenul in 2008,iar ca vecin apare numele unei persoane.
Am facut actualizarea anul trecut si nu apare cu Nr cadastru

Multumesc
buna seara
Nu este decat un nume
la Primarie nu stie nimeni nimic...
Buna seara,
Nu apare decat un nume pe schita cadastrala
Am fost la Primarie si nu stie nimeni nimic
Multumesc
daca nu e intabulat, nu puteti. primaria nu are voie sa comunice datele personale ale persoanelor fizice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire care nu mi se acorda in totalitate ionut_visan ionut_visan Buna ziua,am si eu o problema mai complicata zic eu la care nu mi-a raspuns sau nu ma lamurit nimeni sunt mostenitor pe un teren da 1 hectar provenit de la ... (vezi toată discuția)
Problema cu un teren...cum procedez ? SebiManea SebiManea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre cum trebuie sa procedez in urmatoarea problema: Socrul meu detine o suprafata de teren.Pentru acest teren, ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)