avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

am castigat un proces la tribunal,litigii de munca(drepturi banesti),parata(S.C.),a facut recurs. intrebare: pot sa cer la curtea de apel indexarea cu inflatia si dobanda(nu am cerut la tribunal iar suma castigata este din aug.2008-aug.2009) . VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 21:49, 13 Mai 2011
Actualizarea sumei se poate face si in faza de executare.
Pentru dobanda trebuie sa depuneti o cerer noua la Tribunal, pentru obtinerea unei alte hotarari judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma refuza sa imi dea banii andreeadragoianu andreeadragoianu Am doua procese castigate, hotarare data Curtea de Apel Craiova, de mai bine de o luna. Am facut toate demersurile necesare pentru a intra in posesia ... (vezi toată discuția)
Ce masuri se pot lua? pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, As vrea sa stiu ce masuri se pot lua de catre unitate dupa ce am pierdut recursul la Curtea de apel in litigiul de munca impotriva ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca alex11dan alex11dan am un litigiu de munca privind plata orelor suplimentare,am castigat la tribunal dar parata a facut recurs,am termen pe 9 12 2011,intrucat pana atunci fapta se ... (vezi toată discuția)