avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

am un litigiu de munca privind plata orelor suplimentare,am castigat la tribunal dar parata a facut recurs,am termen pe 9 12 2011,intrucat pana atunci fapta se prescrie VA ROG sa ma ajutati sa formulez o alta actiune in paralel pt a cere indexarea sumei castigate,cu inflatia precum si plata catre fondul de pensii(din suma castigata),si sa-mi spuneti daca trebuie conexat si primul dosar la aceasta actiune. In speranta ca ma veti ajuta,VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 7 Septembrie 2011
Nu trebuie depusa o alta actiune. Solicitati ca un alt capat de cerere actualizarea sumei, in raport cu indicele de inflatie
mihaelanicolaeeugenia a scris:

Nu trebuie depusa o alta actiune. Solicitati ca un alt capat de cerere actualizarea sumei, in raport cu indicele de inflatie

Din cate stiu , in recurs nu se pot formula cereri noi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie proces stefaste stefaste Va rog sa-mi interpretati aceasta solutie data de o insatanta de judeacata: As dori sa stiu daca dupa aceasta solutie ,imi pot recupera diminuarea cu 25% ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca alex11dan alex11dan am castigat un proces la tribunal,litigii de munca(drepturi banesti),parata(S.C.),a facut recurs. intrebare: pot sa cer la curtea de apel indexarea cu inflatia ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajator rosu gheorghe rosu gheorghe In noiembrie 2009 am dat in judecata angajatorul si am cerut in instanta sa mi se recalculeze toate drepturile salariale pe ultimii trei ani (incepand cu nov. ... (vezi toată discuția)