avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizatie pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizatie pfa

mi-am facut un pfa, si am primit certificatul de inregistrare, si certificatul constatator pentru sediu si punctul de lucru. Acum urmeaza s ama duc la finante. Insa nu am primit autorizatie de functionare. Pentru pfa se mai elibereaza autorizatie de functionare, sau certificatele constatator tin locul autorizatiei? Mentionez ca mi-am facut pfa pentru inchiriere casute, teren campare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 07:37, 14 Mai 2011
Autorizatia de functionare si fisa de valabilitate se solicita si se elibereaza de Primarie. Ca urmare, va trebui sa va adresati acesteia, intocmind un dosar cu urmataorele documente:
-copie CUI + copie CI
-copie act de spatiu + extras CF
-copie certificat constatator
-acordul vecinilor (daca este cazul)
-cerere
Da, certificatul constatator primit de la registrul comertului "tine" loc de autorizatie.
In plus, atat in Bucuresti cat si in tara unele primarii mai doresc o "autorizare suplimentara", (in Bucuresti de ex. sunt sectoare care nu solicita acest lucru) fapt pentru care asa cum a spus antevorbitorul meu mai trebuie facut inca un dosar si luat si de acolo un fel de acord de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru o pizzerie Cornel D Cornel D Buna ziua, As dori sa deschid o pizzerie la parterul unui bloc ,insa din discutiile de pe aici am inteles ca trebuie sa fac rost de mai multe avize.Cine mi-ar ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare a unui srl - procedura hillfingerr hillfingerr buna ziua, care e procedura de obtinere a autorizatiilor urmatoare: - aviz si /sau autorizatie privind paza si securitatea contra incendiilor; - aviz si ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de functionare e necesara daca inchiriez casute camping? andreia5 andreia5 am facut un pfa, pentru a putea inchiria 3 casute de camping. pentru clienti emit facutura si bonul fiscal, si am o fisa de sosire si plecare a turistului, ce ... (vezi toată discuția)