avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie pentru o pizzerie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie pentru o pizzerie

Buna ziua,
As dori sa deschid o pizzerie la parterul unui bloc ,insa din discutiile de pe aici am inteles ca trebuie sa fac rost de mai multe avize.Cine mi-ar spune exact ce pasi ar trebui urmati(eu am firma deja,urmeaza sa inchid contract de subinchiriere a spatiului comercial)?
Am auzit ca ar trebui sa iau acord de la primaria bucuresti ,nu de la cea care apartin (sector 2) si plus un acord dat de asociatia blocului .
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:06, 3 Noiembrie 2009
Acordul de functionare se elibereaza de Primaria din localitatea unde se afla sediul social sau secundar pe care doriti sa-l autorizati.

Dosarul de autorizare va cuprinde urmatoarele:
-cerere
-actul constitutiv al societatii, CUI si certificat constatator
-autorizatia sanitara de functionare
-autorizatia de mediu
-avizul organelor de pompieri
-dovada spatiului si extras CF
-aviz pentru schimbarea de destinatie a incaperilor (daca este cazul)
-acordul colocatarilor
-schita cu dimensiunile incaperilor si suprafata terenului
-contract de salubrizare
-licenta de difuzare a muzicii (daca este cazul)
-autorizatie montare firma (daca este cazul)
-copie BI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unei af ce autorizatii sunt necesare? cum se elibereaza? andrea1987 andrea1987 as vrea sa stiu daca pentru o afacere cu vanzare in amanunt (ex magazin vestimentar), am nevoie de autorizatie pentru mediu sau sanitar-veterinara? in cazul in ... (vezi toată discuția)
Piscina publica - ce autorizati ai nevoie? trebuie mers la primarie??? InfoBuzz InfoBuzz Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine ce este nevoie pentru a deschide o piscina publica. Trebuie mers la primarie pentru aprobari??? Sau unde??? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare necesare pentru urmatorul cod caen 4532 ContSters266201 ContSters266201 Buna ziua Am infiintat o intreprindere individuala platitoare de TVA ( 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule ) Am un chios de ... (vezi toată discuția)