avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatia de functionare e necesara daca inchiriez ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatia de functionare e necesara daca inchiriez casute camping?

am facut un pfa, pentru a putea inchiria 3 casute de camping. pentru clienti emit facutura si bonul fiscal, si am o fisa de sosire si plecare a turistului, ce completez. Insa problema mea este ca nu am autorizatie de functionare, nu stiu daca trebuie sa am, sau de unde sa obtin acest document daca e nevoie. Nu e de ajuns certificatul constatator?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:58, 3 Septembrie 2013
Trebuie sa obtineti autorizatia de functionare de la primaria din raza careia va desfasurati activitatea. Relatii despre eliberarea autorizatiei de functionare obtineti de la serviciul comercial din cadrul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa autorizare cazare buruianaioan buruianaioan Buna ziua, detin intr-o casa un apartament cu 4 camere in suprafata de 184mp util si am ajuns la primarie pentru eliberarea autorizatiei de functionare. Actele ... (vezi toată discuția)
Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Acte necesare de afisat in magazin butt3rfly butt3rfly Buna ziua.As vrea sa stiu de ce acte am nevoie sa fie prezente intr-un magazin de electronice si it in caz de control si ce acte trebuiesc afisate pe perete ... (vezi toată discuția)