avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contrabanda cu tigari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contrabanda cu tigari

care sunt legile in italia pentru descoperirea intr-un microbuz ain jur a 40 decartuse de tigari?in afara de arestarea pe loc care deja s-a efectuat?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 11:57, 14 Mai 2011
Sechestrarea autovehicolului, pana la solutionarea litigiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare in italia pentru contrabanda de tigari antochi monica antochi monica va rog din suflet sa-mi raspunde-ti la urm intrebare.prietenul meu a fost arestat in italia pt ca a fost gasit in microbuz cu vreo 40cartuse de tigari....el ... (vezi toată discuția)
Conditii legale pentru pozitionarea unui mobile bar real7 real7 Bunà seara la toti, revin cu o intrebare la domniile voastre. A-si dori sà-mi aduc din Italia un microbuz dotat cu bucàtàtrie pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale - diurna si salar - sofer tir comunitate ionutzungureanu78 ionutzungureanu78 Buna ziua In luna martie 2014 cautand loc de munca ca sofer profesionist am raspuns unui anunt din ziarul local (Bacau) in care se cauta sofer de tir pe ... (vezi toată discuția)