Am un dosar trimis la un executor spre rezolvare, iar din acest dosar trebuia sa primesc o suma de bani(daune), problema este ca acel debitor a platit toti bani p care trebuia sa ii primesc, a venit si cu chitante si le-a adus executorului, dar executorul nu mi.a dat decat 1/3 din bani, iar de restul spune ca nu mai sunt in cont, ca nu mai are! Ce este de facut? #-o Ca banuiesc ca acel executor a scos banii si s-a folosit de ei, iar acum nu mai are de unde sa mi dea...va rog ajutati-ma, ca nu mai stiu ce sa fac!!!!
Va adresati camerei executorilor din judetul dvs cu o sesizare in acest sens. In cazul in care nu veti gasi solutionare, introduceti actiune in instanta.
Dar o alta metoda decat instanta nu exista?... si m.am gandit sa iau ceva scris de la executor prin care sa explice de ce nu poate sa imi dea acei bani. Ce alte sfaturi mi-ati putea da daca m-as hotara sa inaintez o actiune in instanta?
Solicitati executorului dovezi privind sumele consemnate de debitor, precum si procesul verbal de distribuire a sumelor.
Este posibil ca, din sumele achitate de debitor, executorul sa fi distribuit sume reprezentand onorariul sau si cheltuieli de executare si diferenta ramasa sa o distribuie catre dvs.
In acest caz, executarea silita nu este finalizata urmand a continua pana la recuperarea tuturor sumelor.